Mijn favorieten

Zo is Tadema!


Nieuws Omrop Fryslân

 

 Ook Tadema Makelaars sponsorde de Home Ride 2017


 

Dit wielerteam fietste geld bijeen voor het Ronald Macdonald-huis te Groningen.

Door op de fiets een grote afstand af te leggen kunnen 5.099 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Als ouder wil je er alt?d voor je kind z?n. Zeker als het op zijn kwetsbaarst is. Daarom z?n er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind alt?d z’n ouders dichtb?. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. HomeRiders maken dit mogelijk. Info: www.homeride.nl 


 

Artikel "Zo is Tadema!" in Huis aan Huis

 


LEEUWARDEN – Bram Dekker (Dekker Creatieve Media  & Druk) en Gerard Tadema (Tadema Makelaars) beklinken met de overhandiging van de sleutels van zijn nieuwe bedrijfsauto het succes van een geslaagd concept: ‘Zo is Tadema !’

Dekker ontwikkelde het concept en verzorgde het ontwerp en maakte naast drukwerk alle uitingen voor Tadema. Zo maakte Dekker de internetsite, de gevel-belettering, de advertenties, het stoepbord, en als klapstuk deze prachtige auto. Dekker is met name bekend van drukwerk, maar inmiddels is het bedrijf getransformeerd naar een ‘creatief media huis’.
 

Met het concept wordt de kracht van Tadema goed neergezet. Het geeft, zowel in beeld als in tekst (Zo is Tadema !), eenduidig weer waar dit makelaarskantoor voor staat.
 

De kenmerken waarin Tadema Makelaars zich onderscheidt zijn:
Alles uit de kast, Dat ene huis vinden, Net even anders, Onafhankelijk advies en de beste aankoopprijs, Taxatierapport nodig ? wij zetten de puntjes op de i, Betrokken bij uw verkoop, Betrokken bij uw wensen, Verstand van bouwen. Al deze eigenschappen worden samen gevat met de slogan: ‘Zo is Tadema !’
 

Gerard Tadema: ,,Een mooi resultaat van deze campagne is dat Tadema Makelaars nu herkenbaar in de markt staat en prima zaken doet in het ‘makelen’. Bram Dekker is trots hier een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Bron: www.dehuisaanhuis.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring